Obren un nou centre d’esbarjo i punt d’informació juvenil

L’Ajuntament de Sineu ha publicat que a partir de demà recuperaran el punt d’informació juvenil. Això ho fan d’acord amb el pla de Joventut desenvolupat durant els darrers mesos, amb el finançament de la Direcció Insular de Joventut del Consell de Mallorca.

Després d’una primera fase, realitzada durant 2021 pel tècnic municipal de dinamització juvenil, determinaren de posar a disposició dels joves de Sineu, associacions, centres educatius i Biblioteca aquest nou servei que tendra com a seu el centre sociocultural de Sa Quintana.

El nou punt d’informació juvenil que coordinarà, segons ha informat la Sala, la dinamitzadora juvenil Magdalena Ferriol, estarà disponible a l’edifici vell de l’antiga escola, amb una oficina d’atenció al públic a la planta baixa i un espai d’esbarjo a la primera planta. La nova dinamitzadora oferirà atenció al públic cada dimarts i dijous de les 17 h a les 20 h. A més, cada dissabte hi haurà activitats.

Perquè el centre juvenil sigui ben present a les xarxes hi ha el perfil de Facebook “Sa Quintana centre sociocultural” i a l’Instagram @saquintanasineu.

La regidora Susana Rebassa, la dinamitzadora Magdalena Ferriol i el batle Tomeu Mulet [Foto Ajuntament de Sineu]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: