Ja no caldrà dur màscara als interiors, tot i que hi ha algunes excepcions

A partir d’aquest dimecres desapareix l’obligatorietat de dur màscara als interiors. Així per tant, deixarà de ser obligatòria a tots els esdeveniments multitudinaris i a tots els centres educatius. Als centres de treball seran els responsables de prevenció de riscos laborals els qui decidiran si, com a mesura preventiva, és convenient que els treballadors duguin o no la màscara de protecció respiratòria.

A les Illes Balears es mantindrà l’obligació de la màscara exclusivament als centres de treball sanitaris i sociosanitaris, on s’ha de tenir especial cura per les persones més vulnerables a la COVID, i al transport públic. Així, la màscara encara és obligatòria a espais com els hospitals, centres de dia, serveis de prevenció, centres d’atenció a la dependència i similars, així com autobusos, trens i taxis.

En tot cas, el Govern en recomana la utilització quan no es pugui mantenir la distància d’un metre i mig, no hi hagi mampares de seguretat o als espais comuns, com ara accessos, reunions, banys, àrees de descans, entre d’altres.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: