L’IES Sineu rep un premi per la seva implicació en l’impuls del desenvolupament sostenible

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, han entregat, aquest dijous a Sa Petrolera del Molinar, els premis Centres Educatius Verds el Desenvolupament Sostenible.

En total, vuit centres han estat guardonats en les dues categories dels premis: la global, que reconeix la trajectòria de millora continuada en el procés d’ambientalització integral del centre i en la implicació en la millora de l’entorn; i l’específica, que reconeix una actuació destacada o de referència d’un dels eixos temàtics proposats en la convocatòria corresponent. A la d’enguany, l’eix proposat és la lluita contra la crisi climàtica.

L’IES Sineu ha rebut el primer premi en la categoria específica, dotat amb 3.000 €, per la feina duta a terme durant els quatre anys en un projecte de repoblació amb arbres i vegetació autòctona de 2.500 m2, que és una prolongació del pati existent, treballar la seva biodiversitat, estudiar-ne la successió biològica i permetre alhora una educació ecosocial.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: