Atletes de s’Esclat Club Sineu corren la mitja marató de Granada

Dissabte, dia 7, es va disputar la 38a edició de la TOTALENERGY MEDIA MARATÓN CIUDAD DE GRANADA 2022. És una carrera popular que passa per llocs que són patrimoni de la humanitat com el barri de Albaicín i l’Alhambra. La sortida i la meta estaven situades en la zona del Palau de Congressos.

Més de 2.900 atletes varen concloure la mitja marató (21,097 quilòmetres). I entre ells hi havia un grup nombrós d’atletes sineuers de s’Esclat Club Sineu. Destacar la cursa d’Aina Maria Comas Rebassa, que amb un temps de 1:58:25 va ser la tercera classificada de la categoria Sub 23. El batle i membre del club, Tomeu Mulet, també va formar part de l’expedició. Allà coincidiren amb la família de Jordi Ramis que era a Granada de visita turística.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: