Inauguració de l’exposició “Josep Pons Frau, a plena llum”

Aquest dimecres, coincidint amb el dia internacional museus, s’inaugura la major exposició monogràfica que s’ha fet mai sobre l’artista sineuer al Museu de Mallorca.

El dia internacional dels museus es celebra cada any el 18 de maig. Com bé diu el seu nom es tracta d’un esdeveniment internacional i l’objectiu d’aquesta jornada és la de promoure i difondre la cultura, al mateix temps que es dóna un merescut reconeixement al paper que desenvolupen els museus en aquesta funció.
Enguany, al Museu de Mallorca, aquest dimecres s’inaugura una mostra dedicada a les diverses facetes de la producció de Josep Pons Frau: pintura, fotografia, ceràmica i il·lustració.
Aquesta exposició monogràfica es complementa amb una mostra de la influència de l’artista sineuer en creadors contemporanis: en l’arqueòleg gastronòmic Tomeu Arbona, en el dissenyador Sebastià Pons, en l’escultor resident a Sineu Ricardo Gago, en la pintora Christine Monrrow, en el fotògraf Jaume Gual, en l’arquitecte Carles Pons -net de l’artista- i en l’artista visual Mariona Omedes.

«Josep Pons Frau, a plena llum», promoguda pels nets de Pons Frau, es podrà veure al Museu de Mallorca fins l’11 de setembre. “Aquesta exposició és, sens dubte, l’activitat més destacada, de més llarga durada i que tendrà més ressò de totes les que s’han programat dins la commemoració de l’Any Pons Frau”, han subratllat els germans Cuki i Carles Pons.

Una de les sales del Museu de Mallorca durant la preparació de l’exposició de l’artista sineuer.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: