El PP vol un carril bici i per a vianants entre Sineu i Porreres

En una nota de premsa, el PP expressa el seu desig de construir una via que uneixi Sineu amb Porreres a través d’un carril a posta per a bicicletes i vianants. El PP vol que aquesta obra ja estigui prevista en el pressupost per al 2023 i que es liciti abans de les properes eleccions municipals i autonòmiques.

La proposta del PP, que ha estat presentada avui pel batle de Sineu Tomeu Mulet i el portaveu popular al Consell Llorenç Galmés, uniria els municipis de Sineu, Sant Joan, Montuïri i Porreres. També preveu reobrir l’estació ferroviària de Sant Joan, però com a punt de trobada per a ciclistes.

Podeu llegir la proposta aquí:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: