Marc Terrasa revalida el títol de campió de balears de ciclisme en carretera

Marc Terrasa Gual ha tornat a comparèixer en el ciclisme d’èlit de les Illes Balears, després de canviar de colors amb el seu nou equip, Aluminios Cortizo de Galícia. I ho ha fet imposant-se a l’esprint del Campionat de Balears de carretera, a Santa Margalida.

En una distància de 106 quilòmetres i a un promig de 36,59 Kms/h, Marc Terrasa Gual es va imposar ahir a l’esprint en un pilot capdavanter de 39 ciclistes. Marc, que actualment competeix a la categoria Sub-23, revalida el títol que l’any passat va aconseguir sent júnior.

Bernat Trias de l’AC Sineu es proclama campió en la categoria èlit

El ciclista de l’AC Sineu, Bernat Trias, va entrar en la quarta posició de la general i va ser el primer èlit de la carrera. Els tres primers, amb Marc Terrasa com líder, varen ser de la categoria Sub-23.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: