On puc trobar camisetes del Much?

Iniciades les vendes dissabte passat, molta gent demana on podran comprar la camiseta fins el dia senyalat de la Mucada, enguany 8 d’agost. La Confraria Muchal Foundation ja ha repartit el seu carregament de mariol·los roses als dos estancs (el del mercat i el del vial), al basar xinès del vial i a la Ferreteria Sineu de devora el frontó. Com sempre, la recaptació es farà servir per a pagar la festa i el que sobri serà destinat a donatius solidaris. Sineu té una festa grossa i truiosa, però també, des dels inicis, amb gran sentit solidari.

Engalanada de fanals

També ja han posat data per a la tradicional engalanada de fanals i processó de llanternes amb els infants acompanyats dels Xeremiers de Sineu, al so de la cançó “El sereno ha mort un moix”. Serà dijous 4 d’agost a partir de les 20.30 h. Al claustre de l’ajuntament mateix els nins podran fer la seva llanterna i, a entrada de fosca, partiran a fer la volta per a deixar el centre de Sineu a punt de pastora mia.

Imatge de l’inici de venda de camisetes dissabte passat [foto de Muchal Foundation]

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: