Paramuquis i fanalets, com els hem de fer enguany?

Enguany els habituals Tallers Mucals tornen, emperò és concentren en un sol dia. Per mor de la calorada i per a evitar aglomeracions que desbordin l’organització i els mateixos participants, han decidit de publicar aquest particular “manual d’instruccions” virtual perquè cadascú vagi a cercar el material a la Biblioteca i es pugui fer el seu paramuqui, perquè engalaneu ca vostra o el vostre carrer. També heu de dur un tassó de iogurt de vidre a la Biblioteca i tendreu el fanalet a punt per al dia de la penjada de paramuquis. Vegeu el vídeo complet presentat per en Toni Mucador de “Uep! Com mucam?”:

Enguany, l’engalanada de fanals serà dia 4 d’agost. El punt de concentració és al claustre de l’ajuntament, on l’OCB de Sineu i Díngola convidarem a fer un gelat als participants, a partir de les 20 h. Més tard, a entrada de fosca, tots junts fanalets en mà amb els Xeremiers de Sineu i la Brigada Mucal anirem a penjar els paramuquis als fanals del carrer de Sant Francesc, carrer Major, la plaça i el Fossar, escenaris principals de la Mucada que enguany cau a dia 8.

Si encara no us heu inscrit al Taller Mucal, encara hi sou a temps, però no badeu!

https://forms.gle/YDgpa7U55cXKyNJq5

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: