El Ciclop torna aquest cap de setmana a Sineu amb Dinamarca com a país convidat.

Aquest cap de setmana (del 16 al 18 de setembre) Sineu recupera el Festival de Teatre Visual, el Ciclop. Aquest cicle d’arts escèniques, que ja du 7 edicions, reprèn després de dos anys la vessant internacional. El programa arrenca divendres i s’allargarà fins diumenge i tocarà diverses disciplines, com el circ, la dansa o el teatre en les seves diverses modalitats. HI haurà 3 companyies daneses i muntatges tant per a públic familiar com adult.

El Ciclop es caracteritza per incloure la població local en alguna de les obres, com en la nit canalla. També hi haurà una proposta trencadora: un sopar-espectacle al celler Can Font. El Ciclop és possible gràcies l’Institut d’Estudis Baleàrics i a l’Ajuntament de Sineu, entre altres patrocinadors i col·laboradors.

Les entrades es poden adquirir a ciclopfestival.com.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: