Un llamp va afectar ahir l’equipament elèctric de la sala

La tempesta elèctrica d’ahir va causar alguna variació important de tensió i això va espatllar telèfons i ordinadors de les oficines municipals i la Biblioteca de Sineu. Es veu que un llamp degué afectar els equips electrònics, problema habitual quan es produeix una tempesta en un lloc amb certa concentració d’aquest tipus d’equipament. L’Ajuntament ja ha avisat, a través de les xarxes socials, que algunes gestions administratives poden patir retards. Per a urgències, ha donat el número de telèfon 659 479 566.

El cap de setmana hi podria tornar haver tempestes. A finals de setembre encara ens acompanyen les nits tropicals que tanta calor ens han fet patir aquest estiu. Els dies continuaran tapats i hi pot haver precipitacions. Les temperatures màximes aquests dies són de 27-28 graus, però s’espera que a partir de diumenge baixin. Demà serà ja la tardor.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: