Bronze de Marc Terrasa a la prova de Madison a Portugal

Foto: Federació Espanyola de Ciclisme

Després de patir una caiguda sense conseqüències greus al primer trofeu disputat al velòdrom d’Anadia (Portugal), la parella mallorquina i integrant de la selecció espanyola de pista, Francesc Bennàssar i Marc Terrasa, varen acosenguir una meritòria tercera posició en la prova de Madison del segon trofeu disputat.

Sens dubte, aquesta jove parella té molt de futur en aquesta prova, ja que són amics des de fa molts anys i es compenetren molt bé. Esperem que puguin arribar a gestes com la de la parella mallorquina Alzamora-Llaneras que foren campions del món el 1997.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: