Torna el tradicional concert de Nadal del Cor Parroquial

El Cor Parroquial -dirigit per Álvaro Chaves-, amb la col·laboració de Marta Llabata al piano, i les veus de Gabriel Fiol, Martti Wallén i del mateix Álvaro Chaves, oferiran el pròxim 23 de desembre, a les 20 h, el tradicional concert de Nadal a l’església parroquial.

El concert d’aquest any vol ser un cant a l’esperança i la pau amb un repertori de 14 peces musicals, entre les quals s’interpretaran obres populars, nadales i peces religioses. L’actuació s’iniciarà amb el “Sanctus” i l’”Ave Maria” de Schubert i l’”Ave Maria” de Caccini. A continuació, el Cor interpretarà “Anem pastors cap a Betlem”, del P. Antoni Martorell. El duo de solistes Martti Wallén i Álvaro Chaves interpretaran el “Panis Angelicus” de Frank, i Wallén en solitari la “Cantique de Noel“. Posteriorment, el Cor cantarà la “Cançó joiosa de Nadal”, “Aubada” de Miquel Tortell, “Santa nit”, “Els àngels de la glòria”, el “Canticorum iubilo“, l’”Adeste Fideles“, i clouran el concert amb l’espiritual afroamericana “Swing Low, sweet charriot“.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: