[XAFARDERUM] No heu escoltat en Miquel Puiggròs a Téntol d’IB3? Podeu fer-ho aquí

Avui horabaixa el coordinador de DíNGOLA, Miquel Puiggròs, ha participat en el programa Téntol, d’IB3 Ràdio, el programa presentat per Margalida Mateu i Adrià Martí. Téntol és ben conegut per la seva versió televisiva, i de fet, és ben conegut pels sineuers (altres membres de DíNGOLA com Joan Josep Bonnín, Joan Vanrell, o el mateix Puiggròs, hi han participat en diferents ocasions). Però la versió per ràdio també s’ha fet un lloc en l’espai de les ones, i és un programa d’elevada audiència, com la de la cadena en general (que ha passat de la cinquena a la quarta posició en el rànquing d’emisores més escoltades a les Balears). El format de Téntol a la ràdio és certament un poc diferent del de la televisió, i és més un magazine d’horabaixa en directe.

Puiggròs ha estat entrevistat sobre les quintades i innocentades que avui han assotat el Pla de Mallorca, i també ha parlat sobre la revista DíNGOLA, els seus apropaments de Puiggròs al periodisme, sobre la seva feina en una empresa multinacional que es dedica a l’assessorament sobre riscs diversos (en salut pública, en sostenibilitat, en benestar animal…), i sobre la seva afició com a biòleg naturalista i l’estudi de la flora i la fauna salvatges. Després ha participat en el concurs de Téntol – El Joc juntament amb na Maria Bel, una jove de 20 anys de Maria de la Salut.

Ha promés tornar-hi, per profunditzar en tot allò que fa, ja que el tema dels animals ha tret molt l’atenció.

Feu clic aquí per escoltar la intervenció de Puiggròs:

Presentació = minut 24:25

Sobre DíNGOLA = minut 28:40

Sobre les innocentades = minut 30:20

Sobre la seva feina = minut 40:37

El joc = minut 44:39

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: