Torna la Red Lluc Stratos

Després de dos anys aturats per la COVID, ha tornat la RED LLUC STRATOS, una diada esportiva i festiva per a tots els marxaires, corredors i ciclistes de Sineu. L’objectiu principal és conquerir es Coll de sa Batalla i gaudir, després, d’un bon berenar a Lluc.

Enguany el berenar ha consistit amb un entrepà i altres queviures aportats per l’organització i s’ha fet als llocs habilitats de Lluc, i no en un restaurant. Una seixantena de persones han participat a la pujada, ja sigui en bicicleta, corrent a peu o caminant.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: