Es suspèn el fogueró d’avui

El fort vendaval ‘Fien’ ha provocat nombrosos incidents i ha fet suspendre molts d’actes de Sant Antoni. Tot el territori de les Balears està en alerta taronja. Fa una estona l’Ajuntament de Sineu ha publicat en les seves xarxes socials que es suspenia el fogueró municipal d’avui.

A les 14h l’112 ja havia atès 170 incidents a Balears.

El fogueró, dissabte

Dissabte era la festa gran de Sant Antoni a Sineu, i encara ho serà més. Estaven previstes les beneïdes, el cercavila de xeremiers i caparrots, i el correfoc dels Dimonis de sa Cova des Fossar. Ara, el principal fogueró que es celebra al municipi, el de l’Ajuntament, també es celebrarà dissabte. Serà encès, com estava previst, pels dimonions.

+Info: previsió de l’AEMET a Sineu (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: