Aquestes setmanes l’Ajuntament està realitzant una sèrie de reformes circulatòries a diversos punts

El carrer des Fang ha passat a ser d’un sol sentit: només es pot circular cap a l’Hospici, i no cap al Fossar. Aquests dies es va instal·lar la senyalització, tot i que encara és en període d’acostumament de la població, i una barrera a l’encreuament amb el carrer Hospital dificulta el pas de cotxes que volen accedir-hi en sentit cap al Fossar. Era un dels carrers problemàtics, en el que només hi havia dos llocs on poguessin passar dos cotxes tipus turisme: a un eixamplament en l’encreuament amb el carrer de Sant Pere, i a un eixamplament en l’encreuament amb el carrer del Roser.

El batle Tomeu Mulet, en declaracions a DíNGOLA, va manifestar que els canvis en aquest carrer «responen per una banda a la necessitat de donar solució als ciutadans, evitant situacions que es donaven, en les que dos cotxes en sentit contrari no podien passar, i per altra banda a la petició dels propis veïnats, que ens ho havien demanat».

També es millorarà l’aparcament a una sèrie de zones del poble, on tot i haver-hi espai, els cotxes aparquen de manera desordenada, reduint el nombre de places disponibles que hi hauria si estassin ben aparcats. Segons Mulet, tot això respon a peticions dels propis veïnats de les zones afectades.

Altres reformes

Mulet va explicar a DíNGOLA que es fan altres accions, al vial principalment, repintant retxes allà on calgui i, especialment, «posant sistemes per regular les condicions del trànsit a certs punts, millores que es veuran durant aquests propers dies, va dir».

ALTERNATIVES. Un conductor de moto o cotxe que es dirigeix al Fossar des de la barriada del Pou d’en Rabassa i carrer Hospital, ara haurà de triar entre aquestes dues possibilitats: pel carrer Nou (sentit únic cap a es Fossar) o per la Placeta des Mercadal i fent el ziga-zaga de darrera el Triquet i can Castell (sentit únic cap a es Fossar), i no podrà fer-ho pel carrer des Fang (sentit únic cap a l’Hospici).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Juan Del Val

    Buen trabajo Mulet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: