Miquel Riutort i Felip Munar presenten aquest divendres un llibre sobre festes, tradicions i costums a Mallorca

La presentació, que començarà a les 19.30 hores, se celebrarà a la sala d’actes de l’ajuntament.

El fotògraf Miquel Riutort i Pou i el lingüista Felip Munar i Munar seran aquest divendres 17 de febrer a Sineu per presentar el llibre Festes, tradicions i costums a Mallorca (Documenta Balear, 2023). L’acte, que començarà a les 19.30h, es farà a la sala d’actes de l’ajuntament.

El llibre, amb pròleg de l’escriptor Gabriel Janer Manila i del fotògraf Tino Soriano, reviu les festes, les tradicions i els costums de Mallorca amb les paraules de Felip Munar i les fotografies de Miquel Riutort. Hi trobareu les festes de primavera, com les de Pasqua i Sant Jordi; les d’estiu, amb Sant Joan i els dimonis; les fires de tardor i la celebració de Tots Sants, i també les d’hivern, com Sant Antoni. Són anys de treball del fotògraf perseguint l’essència i l’ambient de les festes tradicionals i les neofestes, com les del Much o les actuacions dels Dimonis de la Cova del Fossar que hi tenen el seu espai.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: