Margalida Jordà rebrà la Prima d’Or 2023

El Plenari de l’Ajuntament de Sineu d’aquest dilluns ha aprovat, per unanimitat, atorgar la màxima distinció municipal a la germana de la Caritat sineuera sor Margalida Jordà i Munar (Sineu, 1947). Segons el batle, Tomeu Mulet, és “un reconeixement a la seva incansable dedicació i compromís per a la inclusió i cohesió social amb especial atenció als col·lectius més vulnerables”.
A l’exposició de motius es fa una àmplia referència a la trajectòria de Jordà com activista del Tercer Sector Social, que la fan mereixedora d’aquest reconeixement; una sineuera que ha excel·lit en la seva tasca social i en les fites aconseguides.

Fotografia de Margalida Jordà

La Prima d’Or és una distinció que atorga l’Ajuntament de Sineu, des del 1998, per reconèixer i honorar aquells ciutadans i ciutadanes, institucions i entitats que hagin excel·lit en els seus respectius àmbits i hagin contribuït al prestigi de la vila de Sineu i dels valor ciutadans que la defineixen i li són propis. Ara feia deu anys que no s’havia atorgat aquest reconeixement, els qui han estat mereixedors de la Prima d’Or en les anteriors edicions són:

  • 2013 Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül
  • 2006 Associacions Culturals i Esportives de Sineu
  • 2005 Família Jordà-Lladó
  • 2004 Mn Dionís Sastre i Alonso (Sineu, 1925-Palma, 2006)
  • 2003 Grup d’Acció Social
  • 2002 Donants de Sang de Sineu
  • 2001 Als sineuers i sineueres que fan o han fet feina al Tercer Món…
  • 2000 Miquel Oliver i Alemany (Sineu, 1937) i l’Agrupació d’AMPAS del Pla
  • 1999 Família Isern-Estela
  • 1998 Mn. Bartomeu Mulet i Ramis (Sineu, 1916-2008)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: