Alumnes de l’IES Sineu es manifestaran pel 8 de març i contra l’aplicació de la LOMLOE

Aprofitant el Dia Internacional de les Dones, els estudiants de l’IES Sineu han proposat fer un acte col·lectiu de discrepàncies contra la implementació precipitada de la LOMLOE i a favor de la vaga general feminista del 8M, per la coeducació.

La normativa vigent (Decret 121/2010) permet que els alumnes manifestin les seves discrepàncies respecte de les decisions educatives que els afectin i poden concretar aquesta discrepància en una proposta d’inassistència a classe, sempre que es compleixin determinats requisits.

Per això, i a petició de la Junta de delegats, la direcció del centre permet la inassistència a classe, dia 8 de març, dels alumnes des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, inclosos FPBàsica i CFGM. Mentre, la inassistència dels alumnes de 1r i 2n d’ESO haurà de ser convenientment justificada, ja que no tenen dret a la manifestació col·lectiva de discrepàncies.

El centre romandrà obert amb el seu horari habitual per a aquells alumnes que no vulguin o no puguin acollir-se al seu dret

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: