Atletes sineuers participaren a la Mitja Marató de Madrid

Diumenge es va disputar la Mitja Marató de Madrid, una cursa que s’inclou en el calendari oficial de l’Associació Internacional de Maratons i Curses en Ruta. Un nombrós grup d’atletes sineuers hi varen participar, la majoria del club local s’Esclat Club Sineu.

La sortida va ser al Passeig de la Castellana i l’arribada al passeig de Recoletos, amb la finalitat de recórrer zones emblemàtiques de Madrid. Entre la mitja marató i la cursa curta de 5 quilòmetres, hi varen participar 19.000 corredors.

Miquel Buades, primer classificat màster 60 en la XIX Pujada a la Fita del Ram

Dia 19 de març, es va disputar la dinovena edició de la Pujada a la Fita del Ram, a Esporles. El recorregut va ser de 15 quilòmetres i 900 m de desnivell positiu i evoluciona pels antics camins i tiranys de carboners recorrent la Mola de na Ferrana. L’atleta sineuer de s’Esclat Club Sineu, Miquel Buades Fiol, va ser el primer classificat de la categoria màster 60, amb un temps de 02:03:47.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: