Els alumnes de tercer de Rodamilans cuinen i serveixen més de 100 persones

Els alumnes de tercer de primària del CEIP Rodamilans cuinaren anit passada un tast saludable per a més de 100 persones. Els comensals, famílies dels infants, estaven convocats a les 19:30 hores a una degustació de plats dissenyats per als mateixos escolars.

Es tracta d’una activitat que l’alumnat treballa des de les festes de Nadal amb el guiatge dels dos tutors, Miquel Àngel Gual i Miquel Mascaró. Com a cap de cuina els nins i nines varen gaudir del mestratge d’Eric, cuiner de sa Mola. Gual explica que “amb aquesta activitat podem treballar moltes àrees curriculars, com les matemàtiques, perquè ells mateixos han anat a comprar els ingredients”. També aprenen la piràmide de la nutrició i a apreciar les qualitats del producte fresc i no processat.

Els nins i nines tengueren un paper principal, perquè se’n cuidaren d’acomodar les famílies i de servir els plats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: