L’IES Sineu s’acomiada del projecte Erasmus+ “Together we write the history of the future”

L’IES Sineu ha donat per finalitzat amb èxit un altre projecte Erasmus+ “Together we write the history of the future” que va començar al 2020 amb alumnes de 2n ESO. Degut a les circumstàncies de la pandèmia de la Covid-19, el projecte s’ha allargat un any més i els alumnes de les tres escoles participants han pogut dur a terme les mobilitats previstes a Sineu (Espanya), Taranto (Itàlia) i Gdansk (Polònia).

Al llarg d’aquests més de dos anys, s’han treballat els 17 objectius de sostenibilitat de l’agenda 2030 de l’ONU, per tal que els joves siguin conscients que el futur del planeta depén de les accions del present. Protegir la natura, cuidar el nostre entorn, fer ciutats més sostenibles, erradicar la pobresa, aconseguir la pau universal són alguns dels temes tractats en les diferents activitats realitzades tant localment com a l’estranger, en col·laboració amb els socis europeus.

El producte final d’aquest projecte ha estat un curtmetratge basat en una història distòpica, escrita pels mateixos alumnes, transformada en guió cinematogràfic i filmada per ells mateixos. Tocar de primera mà les terribles conseqüències de no cuidar el planeta Terra ha estat una experiència molt enriquidora. Tot això, evidentment, fet i explicat en anglès, el que ha contribuït a una millora de les seves destreses orals.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: