Llibres, roses i història: l’IES Sineu celebra Sant Jordi

Com en molts de centres educatius, Sant Jordi és una data ben assenyalada al calendari del departament de llengua catalana de l’IES Sineu. A part de llibres i roses, el centre organitza exposicions a partir de diferents treballs realitzats per l’alumnat del centre.

Enguany, en alguns nivells educatius, el llibre de lectura obligatòria ha estat l’eix a partir del qual s’han elaborat alguns dels treballs exposats.

Les maletes d’Auschwitz, una d’aquestes lectures, ha possibilitat una exposició de fotografies que corprenen pel significat que traspuen. I és que han estat els mateixos alumnes i també el professorat, que s’han posat dins la pell dels protagonistes de la història i han immortalitzat alguns dels moments més emotius que s’hi narren.

També Joan Fuster ha estat protagonista, per Sant Jordi, a l’IES Sineu. Recordem que a les Illes Balears es va declarar el 2022 com a Any Joan Fuster, per commemorar el centenari del seu naixement. Per això, l’alumnat de 2n d’ESO ha elaborat lapbooks de la vida i l’obra de l’escriptor i també s’han seleccionat alguns dels seus aforismes per posar a les roses que s’han venut.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: