Uep! Com anam? Dedicat a la Fira de Sineu

Veiéreu ahir vespre el programa “Uep! Com anam?”? Part del programa va estar dedicat a la Fira de Maig. El presentador Toni Crespí Ballador va visitar el poble per veure com preparen la fira organitzadors, propietaris d’animals i pagesos.

Toni Ballador va parlar amb les responsables d’organitzacions de Races Autòctones Margalida Seguí (coordinadora de Races Aut.) i Maria Antònia Espinosa (d’ovella mallorquina i gallina mallorquina). Va parlar també amb el policia local Toni Frau Boter, responsable d’organitzar els trasts del mercat i les fires, i amb Martí Ferriol Parreta que coordina l’exposició d’animals de raça autòctona. Per acabar va visitar Son Niell on l’esperaven Pep Genovart i Blanca Narváez, que hi exposaran cavalls i ovelles, i Son Llendera on el pagès Joan Miquel Gelabert amb la segadora va mostrar com seguen la garba d’avena, que participarà a la mostra de maquinària agrícola (essent que farà un parell d’anys els concessionaris ja no hi duen màquines i tractors).

Podeu recuperar el programa en aquest enllaç:

https://ib3.org/uepcomanam?pl=1&cont=4245d99b-ea63-11ed-9c4e-c437725f29d4

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: