El C.E. Sineu femení, a un partit per ascendir a la Lliga Autonòmica

L’equip femení del C.E. Sineu és líder de la lliga Regional amb 8 punts d’avantatge sobre el segon classificat. Falten 9 punts per a disputar (tres partits). Aquest dissabte, si guanya, es proclamarà campió de la lliga i ascendirà a la lliga Autonòmica. El partit serà a les 18,00 h al Camp de Son Matgí contra el Son Sardina At. B.

El C.E. Sineu ha fet una temporada espectacular ja que ha guanyat 23 partits, n’ha empatat 1 i n’ha perdut 1. Ha estat l’equip més golejador, amb 131 gols, i el menys golejat, amb només 11 gols encaixats. Marta Barceló i Oceane Clerc són les dues màximes golejadores de la categoria, amb 38 i 30 gols, respectivament.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: