Així digué adeu el partit Gent per Sineu al ple

Despús-ahir vespre els regidors de la present legislatura celebraren el darrer ple ordinari de l’Ajuntament, fins que el Consistori es torni a constituir ja passades les eleccions. Era el darrer ple de Gent per Sineu, partit creat per a representar l’esquerra sobiranista a la legislatura passada 2015-2019, en què assolí la batlia, amb el seu cap de llista Miquel Gelabert Confit quan pactaren amb l’únic regidor del PI, el veterà Pep Oliver Pavarotti. Aquesta legislatura han estat a l’oposició, mentre governava el PP amb Ciudadanos, partit que ja no té representació a Sineu després que el seu únic regidor, Pere Joan Jaume Florit, tornàs a les sigles del PP a mitjan legislatura, entre acusacions de transfuguisme del partit d’Inés Arrimadas i gran alegria de la dreta clàssica sineuera.

Els regidors de Gent per Sineu, Miquel Gelabert Confit, Maria Munar Mosca, Tomeu Ripoll i Magdalena Genovart Remirada volgueren deixar constància a l’acta del comiat de Gent per Sineu amb la lectura d’un escrit, en veu de la regidora Genovart. L’exbatle Miquel Gelabert ho ha fet públic en el seu perfil de Facebook. Podeu veure el vídeo aquí:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Amwxpk1bLywKymYaU9FrBoSqcLFEPJAr9sFjnmn3Qf8d5465hPiSSFCPUi3mLNoil&id=100002190288000

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: