Ja no hi ha empastifades de cartells com temps enrere

Està clar que ja no hi ha les empastifades de cartelleria de fa unes quantes legislatures. Les darreres campanyes ja es va notar una certa moderació en la publicitat física dels partits, a Sineu. I ara, amb la sostenibilitat en boca de tothom, encara més. Lluny queden aquells temps de cartells a pràcticament totes les faroles del poble, a totes les barriades, i a totes les entrades al poble per carretera.

Les nits del dijous i divendres varen ser les triades per MÉS (principalment el dijous, però no només), PP i PSOE (principalment el divendres, però no només) per penjar cartelleria a diversos llocs del poble. Tanmateix, sa Plaça i es Fossar foren com sempre els llocs on es va posar més propaganda. L’Ajuntament havia habilitat, com sempre, els taulells de fusta a posta per l’ocasió. El dijous la furgoneta de Julià Amorós, i el divendres el tractor de Ramon Margoll i el cranc de Joan des Pinar, feren de suport logístic als corresponents partits.

El divendres aparegueren publicitats “alternatives” –per dir-ho d’alguna manera–: partits amb poques o nul·les possibilitats d’aconseguir escó, com ara el Nuevo Orden Nacional, també havien aferrat algun paper per Sineu. Curiosament, VOX, tot i presentar-se a Sineu, a hores d’ara encara no ha penjat cap cartell.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: