Ambient crispat a Sineu? O són les xarxes socials?

Les relacions entre l’equip de govern i l’oposició no son molt bones actualment. De fet, des d’algunes bases de l’oposició s’afirma que “mai hi havia hagut crispació en aquest poble com ara” i alerten del discurs provocador dels joves del Partit Popular en les xarxes socials i Internet.

En aquesta línia, aquest matí, el secretari de Noves Generacions de Balears, el sineuer Pedro Álvarez, publicava en el seu blog, un post realment crític amb l’actual oposició. En aquest deia que el PSIB-PSOE “és controlat per una família concreta, amb un cap de llista que […] a vegades aparenta ser manipulat” i que sovint “desapareix del nostre mapa polític”. De Sineuers Independents deia que “compraren una regidora del PP per poder governar amb una trànsfuga”; també deia que “rebenten actes festius, menteixen i riuen les gràcies als antisistema” i que “son els responsables de l’hipoteca municipal i del desgavell econòmic”. Deia també que els Sineuers Independents, en aquest post, els acusaven de ser ells mateixos els responsables de fer pintades als voltants de l’estació per així poder acusar els catalanistes.

Cal dir que aquestes darreres setmanes hi ha hagut una veritable guerra virtual entre les Noves Generacions de Sineu i diversos sectors d’esquerres que s’han sentit atacats. Així, una de les escomeses principals fou pel tema del famós vídeo de la cantera del PP, en la que acusava els professors de manipular els alumnes (adjuntem el vídeo). També hi hagué ‘renou virtual’ amb els Joves del Pla de Mallorca en Marxa, als que acusaren de fer les pintades independentistes de fa uns mesos (feu clic aquí). I finalment, el cas més important, que arribà als jutjats, el de la denuncia de la presidenta de Noves Generacions de Sineu Laura Montenegro i del batlle de Sineu Pere Joan Jaume contra el rapper sineuer Josemy Valtònyc, al que denunciaren per les lletres de les seves cançons (vegeu la notícia al Diari de Balears fent clic aquí).

Parlarem amb totes les parts implicades, i en farem un reportatge exhaustiu en la propera Díngola en paper.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: