El Sineu perd contra el Petra i Toni Florit queda “tocat”

El Sineu no suma després de perdre 1-0 contra el Petra en un partit en què tots dos equips han creat poques ocasions de gol. El Petra, amb una mica més de pistonada que els sineuers,  no han marcat el gol del desempat fins a la segona part, i el Sineu, a falta de 5 minuts del final, també ha encaixat la pilota a la porteria contrària; un gol que hagués pogut ser el de l’empat, però que l’àrbitre assistent ha anul·lat per considerar que estava en fora de joc. Una decissió, si més no, discutible.

A més, l’encontre ha estat marcat per les nombroses targetes grogues que l’àrbitre ha mostrat als jugadors dels dos conjunts, fins al punt que el partit ha acabat amb dos homes menys sobre el terreny de joc, després que tant el Petra com el Sineu perdessin un jugador cada un. No han estat les úniques expulsions, perquè també l’entrenador del Sineu, Toni Florit, ha acabat a la zona de les grades després d’un cara a cara amb l’àrbitre. En acabar, Florit ha reconegut que es troba “tocat, molt tocat” després d’aquesta derrota. Segons ell, el Sineu no ha jugat bé, no ha sabut atacar ni tampoc defensar: “aquests jugadors no estan responent com a equip i estan molt lluny del que volem”. “Jugant així, no guanyarem a ningú”, ha sentenciat.

Així les coses, el Sineu queda en el lloc número 12 de la classificació. El Petra, en canvi, en la sisena posició.

 

info relacionada: aquesta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: