Dimecres magre, magre

Si bé no hem vist cap piquet informatiu pels carrers del mercat, tampoc és que hi haguem vist gaire gent fent dimecres. La pluja ha dominat aquest dia de mercat de serveis mínims. Brusca durant les primeres hores i el Dijous Bo imminent, que de per si fa que molts de mercaders no compareguin a Sineu, han desbaratat la jornada de mercat en què qualcuns confiaven comptar amb els vaguistes que aprofitassin la diada de protesta, per contribuir a l’economia local a cafès i comerços. Ni el sol, que ha lluït cap al migdia, ha aconseguit reescalfar l’ambient de fretura.

Sobre la vaga, sense que tenguem dades oficials, no podem parlar d’un seguiment massiu al poble, ja que tots els negocis de Sineu funcionaven amb aparent normalitat. Sí que podem dir que les oficines de la Sala estaven gairebé en serveis mínims. Això no obstant, hem pogut veure el regidor amb dedicació exclusiva, Pep Oliver, entrar a l’ajuntament fent befa, amb el seu característic to, “cada dia en faig jo, de vaga”. El batle, també ha fet la passadeta per la seu consistorial, no sabem si perquè feia vaga (del seu càrrec d’assistent al Grup Popular del Parlament) o perquè simplement avui no hi ha anat, a ciutat. Fos com fóra, els polítics de l’equip de govern no han trencat el seu ritme quotidià, en una jornada de dimecres dels més magres de l’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: