Instal·laran barreres per controlar l’accés a l’estació del tren

Serà al 2014 però la idea ja ha près forma. El Govern vol tenir un major control sobre les estacions i sobre el flux de passatgers que empren el tren i el metro, i per això, instal·larà torns i barreres  a les estacions que encara són d’accés lliure, com la de Sineu, on també està previst posar-hi màquines expenedores de bitllets. Segons el Govern, un 27% dels usaris viatgen sense títol de transport. El nou sistema de venda de tiquets costarà a l’Executiu 5,5 milions d’euros, dels quals en preveu rescabalar 1,4 milions cada any a partir de maig de l’any vinent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: