Prop de 500 persones encalentiren l’ambient per a la manifestació ahir a Sineu

??????????????????????

7Unes 500 persones es concentraren ahir capvespre a la plaça d’Es Fossar de Sineu per encalentir motors per a la macromanifestació de diumenge. La concentració, convocada per les AMIPA de tots els centres associats a l’IES Sineu, aplegà pares, mares, docents i ciutadans de carrer de tota la comarca. Durant la concentració es recaptaren doblers per a la Caixa de Resistència de la vaga de docents, que ja du més de 200.000€. Unes dos-centes persones formaren un mosaic humà sobre la pista de futbet, on es podia llegir “Diàleg i consens” i es percebia el dibuix d’un embut gegant. Hi havia paradeta de menjars i begudes, un taller de pancartes i una taula de venda de camisetes de la Plataforma Crida (algunes talles de camisetes s’esgotaren molt ràpidament: així per exemple, als 10 minuts ja no hi havia camisetes XL d’home).

Ahir i despús-ahir el govern s’havia reunit amb els sindicats i no s’havia arribat a cap acord. El govern ja ha cedit en algun punt (per exemple ha permès tornar als directors de Maó expedientats al seu lloc com a mestres). Avui a les 16:00h continuaran les negociacions, encara que respecte a la manifestació no hi ha marxa enrere: us expliquem com assistir a la manifestació sense problemes aquí (fes clic). Ara mateix circulen missatges contradictoris a Facebook i, especialment, a Twitter, respecte a tot plegat.

IMG_2447

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: