A Sineu ara mateix estem a 4 ºC

És temps de sofà i xemeneia: s’espera un cap de setmana de ple hivern.

És temps de sofà i xemeneia: s’espera un cap de setmana de ple hivern.

Les 23:00h del dijous 28 de novembre. Sineu. Els termòmetres marquen 7 ºC a davall d’una porxada (en la barriada del Pou d’en Rebassa) i només 4 ºC a l’intempèrie (en un terrat de la barriada de la Plaça des Fossar).

La previsió dóna pluges per aquest divendres, i també pel dissabte i diumenge i, fins i tot, per dilluns. Les temperatures, segons l’Agència Estatal de Meteorologia, es mouran entre els 6 ºC de mínima i els 12 o 13 de màxima. Per tant, temps d’hivern.

A Sineu portem més de dues setmanes de pluja i mal temps (en concret des del dimarts 12). Ahir nevà a la Serra de Tramuntana i enfarinà les muntanyes, com ja havia fet dia 15. Una imatge que semblava impossible fa només tres setmanes. I és que, com diuen els experts, sembla que a la Mediterrània la tardor i la primavera s’escurcen per deixar pas a estius i hiverns més llargs; seria la conseqüència més previsible a mig termini del que els climatòlegs anomenen canvi climàtic.

+ info: previsió a Sineu segons l’AEMET aquí (fes clic)

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: