Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu? Gloses, xaranga, gastronomia…

Aquest si que és un cap de setmana de bojos: no sabrem on anar! Teniu per triar: gloses, xaranga, inauguració de locals ‘històrics’ encara que amb nova fesomia (Can Castell, Son Toreó o, fins i tot, on va ser Sa Mola).

Mateu Xurí i Macià Ferrer es barallen en el Bar Moments

Sa Farinera és on abans era el famós local d'oci nocturn Sa Mola.

Sa Farinera és on abans era el famós local d’oci nocturn Sa Mola.

Xurí ja va ser a Sineu fa dues setmanes, al Celler Can Font (fes clic), i ara tornarà al poble per injectar més dosis de mallorquinitat. Mateu Matas Xurí, Macià Ferrer Infermer i Toni Llull Carnisser són els tres glosadors que demà vespre es picaran fort. Serà en el 2on Combat de Picat del Bar Restaurant Moments (poliesportiu de Sineu), on hi ha un menú especial preparat per a l’ocasió.

Inauguració oficial de l’Espai Sa Farinera

Fa un temps que ha començat a funcionar un projecte cultural alternatiu a Sineu. Ja n’informàvem en la passada edició en paper de Díngola, però també en el nostre digital (fes clic). Sa Farinera s’ubica on va haver durant dues dècades el local nocturn probablement més emblemàtic del Pla de Mallorca, el Pub Sa Mola, un local que s’ha restaurat totalment per ser el local d’actes d’aquesta associació. Es defineixen a si mateixos com un espai de dinamització artística i cultural, però basat en un esperit ecologista, altruista, basat en el benestar, el creixement personal, la salut, la maternitat… Aquest divendres 29 a les 19:00h inauguren oficialment el local i hi conviden tothom.

Festa de 1er aniversari de l’Écafè

Els WonderBrass tornaran a actuar a l'Écafè.

Els WonderBrass tornaran a actuar a l’Écafè.

Pere Joan Oliver ha aconseguit crear un concepte diferent. No és un bar, no és un restaurant, no és un pub, no és un local de concerts, no és un microteatre… però pot ser (i és) qualsevol d’aquestes coses, en funció del dia, de l’hora, del client que hi ha en un moment concret. La creativitat del local, una cuina senzilla però feta amb cura, unes cambreres feineres, simpàtiques i guapes, i cada cap de setmana una oferta gastronòmica i musical diferents, han fet del cafè un local de referència en els voltants de Sineu.

Ara farà un any de la inauguració de l’Écafè (així, amb un nom tan sineuer, tan e) i ens tenen preparat tot un seguit d’actuacions especials que inclouran un fogueró, les actuacions de S’Arrual Jazz Mort i de Wonder Brass, i la música de DJs, com ara Pep Trònic, etc. Serà una festa que durarà tot el cap de setmana.

Reinauguració de Can Castell?

Diuen que aviat Can Castell tornarà obrir les portes. Hi han fet reformes per adaptar-lo als nous temps.

Diuen que aviat Can Castell tornarà obrir les portes. Hi han fet reformes per adaptar-lo als nous temps.

Es diu que el Cafè Can Castell, que ha estat en obres durant aquestes passades setmanes, ja obre les portes aquest diumenge. No tenim confirmació oficial, però es diu. Us mantindrem informats i tan aviat sapiguem coses us avisarem.

Obertura del Celler de Son Toreó?

També es diu que la part de baix del Celler Son Toreó obrirà les portes aquest cap de setmana. Ja vàrem informar en el seu dia (fes clic) del projecte d’obertura d’aquest històric local. Tampoc no tenim confirmació oficial i us mantindrem informats.

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: