15è Vila de Sineu: Bergas, Alomar i Llull, correran en una categoria superior

Cartell del XV Trofeu Vila de Sineu de ciclisme en pista.

Cartell del XV Trofeu Vila de Sineu de ciclisme en pista.

El divendres 27, d’aquí dues setmanes, comença el XV Trofeu Vila de Sineu de ciclisme, organitzat per l’Agrupació Ciclista de Sineu amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de l’àrea d’esports del Consell de Mallorca i de La Caixa. El trofeu s’allargarà durant quatre caps de setmana, fins el 18 de juliol. Per tant, alguns ciclistes que tot just s’han recuperat d’un XXX Trofeu Pla de Mallorca esgotador (especialment la darrera etapa, en la que mitja dotzena de corredors s’hagueren de retirar per la calor), poden començar a encalentir de nou.

Cada any, el poliesportiu de Son Magí, amb un dels pocs velòdroms en condicions de les Illes Balears, organitza aquesta competició, una de les més prestigioses de ciclisme en pista de tota la comunitat autònoma. Aquesta ja serà la quinzena edició.

 

Qui hi participarà?

Mateu Alomar, Marc Pons, Tomàs Àlvarez, Joan Tugores Monara, Xema Estela, Jan Eric Schwarzer, Tomeu Gelabert, Pep Toni Genovard, entre altres corredors de l’A.C. Sineu, competiran en la voltadora de Sineu en el que és un dels clàssics del ciclisme d’estiu.

Marc Pons Sanz, en una passada edició del trofeu.

Marc Pons Sanz, en una passada edició del trofeu.

Com a nota destacable, dir que, en aquesta edició, Miquel Àngel Bergas (flamant guanyador de la darrera edició del Pla Petit), Mateu Alomar i Pere Llull, pujaran de nivell i disputaran el trofeu en una categoria superior.

 

Què dèiem l’any passat?

Monara, Pons i Àlvarez, ara a rebentar la pista de la voltadora (fes clic)

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: