Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu?

 

Oci infantil

Demà dissabte a les 18:00h, la companyia Teatritx presenta Sabatot a l’Espai de Cultura sa Farinera. Des de sa Farinera el descriuen com “un pallasso dinàmic, divertit, ingenu i bona persona, que vol fer ni més ni manco que l’espectacle dels espectacles”. Per això, Sabatot farà equilibris, màgia, es llançarà dins d’una piscina fent un salt mortal, cantarà, ballarà i, en definitiva, “farà tot el que faci falta perquè l’espectacle sigui el millor espectacle de tots els espectacles que hi ha en el món dels espectacles”.

 

Conferències i tallers

Demà, també a sa Farinera, continua el cicle de conferències “Canvi de Paradigma Social. De l’individu a la col·lectivitat” iniciat a principis de maig. Les conferències a sa Farinera solen ser els dijous, però aquesta setmana s’ha hagut de canviar de dia per motius tècnics.

La conferència de demà és la presentació d’un documental per part, precisament, de Simó Moyà. Moyà és un dels que tiren del carro a sa Farinera. Moyà, de fet, ha treballat de càmera en diversos mitjans (per exemple, a Canal 4). El documental “Semillas, visiones y realidades desde la comunidad ecoaldeana” explica les ecoaldees, comunitats on persones conviuen aglutinant els esforços i les possibilitats que dona el treball en equip, els objectius compartits, el contacte amb la natura i disposar de més temps per a un mateix.

Per altra banda, a Entre Arrels, han organitzat un taller de reiki grupal per demà a les 16:00h.

 

Sant Joan i Sant Pere

La festa de sant Pere de l'any passat va organitzar-se en el Pou Llevoner.

La festa de sant Pere de l’any passat va organitzar-se en el Pou Llevoner.

Sant Joan és aquest proper dimarts. Això significa que molts sineuers, com cada any, partiran cap a Ciutadella (Menorca) per gaudir de les festes que donen començament oficial a l’estiu. L’any passat va ser magre de sineuers (fes clic), comparat amb altres anys. I és que la crisi, que ja porta massa anys, no perdona.

Per altra banda, pel cap de setmana que ve, tot indica que se’n munta una de grossa per la festa de sant Pere, com l’any passat (fes clic).

 

Links relacionats:

Sant Joan si, però menys

Sant Pere en prepara una de grossa

Sant Pere: de sis a sis, i el públic ja demana repetir-ho (GALERIA FOTOGRÀFICA)

Mirau quina bauxa! Us oferim dos talls de vídeo de Sant Pere (VÍDEO)

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: