Les monges de la Caritat donen a l’Ajuntament l’edifici on s’ubicava l’escoleta

Les religioses ofereixen a la Sala quedar-se l’edifici situat al carrer Ponent que acollia l’antiga escola (“ca ses monges”) i que més tard va ser l’escoleta d’infants.  En l’escrit de donació, les germanes cedeixen l’edifici amb la condició que si la congregació s’extingeix o si bé deixa de tenir seu a Sineu, l’immoble retornarà a mans de la propietària original, Antònia Salvà. En aquest sentit, avui el Butlletí Oficial de les Illes (BOIB) dóna compte d’aquesta donació i obre un termini de quinze dies hàbils per a que “els ignorats hereus d’Antònia Salvà puguin fer les al·legacions que considerin oportunes davant l’Ajuntament de Sineu”. Si finalment l’operació es resolgués sense impediments a favor del consistori sineuer, aquest l’empraria per encabir-hi serveis municipals.

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: