2 anys d’é

Actuació d'un grup de pop dins l'Écafè (foto: Joan 'Ferry').

Actuació d’un grup de pop dins l’Écafè (foto: Joan ‘Ferry’).

Cartell de l'Écafè per aquest cap de setmana.

Cartell de l’Écafè per aquest cap de setmana.

Aquest cap de setmana el local més musical de Sineu celebra el seu segon aniversari. L’Écafè s’ha convertit en l’establiment de Sineu que més concerts, obres de teatre, monòlegs, performances i demés espectacles organitza, a part de ser prou conegut per molta gent de la resta de la comarca del Pla de Mallorca.

El local (bar-concert, restaurant polivalent) va ser inaugurat ara fa dos anys (fes clic aquí) de la mà dels seus propietaris Rafel Campins Bodego i Pere Joan Oliver Pavarotti. Dos mesos després el primer va deixar el negoci i el segon li va donar una orientació més de cafè-concert, servint una cuina no excessivament sofisticada però feta amb cura, i amb una agenda cultural que es renova setmanalment (pràcticament cada divendres i cada dissabte té actuacions programades). Ha estat un dels locals de grups que s’han fet un lloc en el panorama musical, com ara Donallop, i els desapareguts Nada que Objetar.

L’OCB i Díngola han col·laborat algunes vegades amb el local (per exemple per a fer-hi alguns actes).

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: