L’esquerra vol esborrar qualsevol rastre de Jaume Matas a Sineu

placa matas 2

El portaveu de Sineuers Independents, Miquel Gelabert Fuli, va registrar ahir una moció per retirar del municipi de Sineu totes les plaques d’inauguracions que fan referència a Jaume Matas com a president del govern. La moció, que s’haurà de debatre en el proper ple municipal, demana que es duguin a terme els tràmits necessaris per retirar qualsevol menció a l’expresident en plaques d’edificis públics del municipi (per exemple en les plaques d’inauguració del centre de salut i del poliesportiu).

Segons Fuli, “mantenir en el nostre municipi plaques d’inauguració amb el seu nom i llinatges fa molt de mal a la imatge de la política en general i a la de les nostres Illes en particular, donant molt mal exemple del que ha de ser la política”.

Sineuers Independents vol eliminar qualsevol rastre de Matas dels llocs públics sineuers.

Sineuers Independents vol eliminar qualsevol rastre de Matas dels llocs públics sineuers.

Jaume Matas i Palou va ser president del govern de les Illes Balears entre el 18 de juny de 1996 i el 27 de juliol de 1999, i entre el 27 de juny de 2003 i el 6 de juliol de 2007, i ministre espanyol de Medi Ambient entre el 28 d’abril de 2000 i el 3 de març de 2003. El 20 de març de 2012, la secció primera de l’Audiència Provincial de Palma va dictar sentència sobre una peça del Cas Palma Arena i el va condemnar a 6 anys de presó. El Consell de Ministres decidí, l’11 de juliol de 2014, denegar-li l’indult, enviant-lo així a presó. Va ingressar a la presó de Segovia el dia 28 de juliol de 2014.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: