Els pares i mares del CEIP Rodamilans organitzen avui una nit de swing

Cartell de la festa d'avui vespre.

Cartell de la festa d’avui vespre.

Unes 150 persones són les que s’han apuntat a la nit de swing que els pares i mares dels alumnes de sisè curs del CEIP Rodamilans han organitzat per avui vespre. Tomeu Ripoll, el coordinador de la festa, ha explicat a Díngola que “el motiu d’aquesta festa és de recaptar doblers pel viatge d’estudis dels al·lots, però també cal destacar que de cada vegada hi ha més sineuers interessats per aquest tipus de ball, i basta veure l’èxit que va tenir el concert de s’Arrual Jazz Mort les passades festes d’agost”.

Unes 150 persones s’han apuntat al sopar, de les quals una vuitantena són gent de fora poble, provinent del món del swing. Tanmateix, Ripoll ha afirmat que més d’una cinquantena de persones assistiran després del sopar, i que hi haurà barra oberta fins altes hores de la nit. La festa és en la Pambolieria Sineu, a partir de les nou del vespre.

 

Què és el swing?

Els assistents tendran una classe gratuïta de ball d'una hora de duració.

Els assistents tendran una classe gratuïta de ball d’una hora de duració.

El swing és un estil de jazz que va començar a arrelar a Estats Units en la dècada dels anys 30. També s’anomena swing al ball que acompanya la música del mateix nom. El lindy hop és un estil de ball per parelles amb música swing que alguns negres estatunidencs van popularitzar a Nova York cap als anys 20 del segle passat, com a una derivació del xarleston i del swing.

 

Què més puc fer, avui, a Sineu?

Avui pots fer altres coses a Sineu. Fes clic aquí.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: