Què puc fer, aquest cap de setmana, a Sineu?

Pels més tranquils, teniu en compte que estem a finals de febrer. Darreres setmanes per gaudir de l’esplendor dels ametllerars, amb els arbres tot florits. Si fa dia, doncs, és temps d’agafar bicicleta i fer una volteta pels camins de Sineu. Els ametlers seran florits només unes setmanes més.

Recordau que també és temps de calçots, si teniu l’oportunitat. Tot i que les calçotades són una tradició més del Principat, molts són els sineuers que cada any en fan dues o tres, si han sembrat cebes a temps i les han calçades correctament. Si les han de comprar, un manadet de 16 grells surt a més de 6 euros. Tot un luxe, doncs.

Per altra banda, avui divendres a les 19:00h s’inaugura el nou Restaurant Son Cleda.

 

50è Aniversari del Patronat de Confraries

Demà dissabte, a les 19:30h, la confraria de la Nostra Senyora de la Soledat de Palma interpreta el conegudíssim musical Jesus Christ Superstar. Ho fa en el marc de les celebracions del 50è aniversari del Patronat de Confraries de Sineu.

Jesus Christ Superstar és una òpera rock, amb lletres de Tim Rice i música d’Andrew Lloyd Webber, que l’any 1971 va esdevenir un musical. Se centra en els interrogants polítics i interpersonals de Judes i Jesús. L’òpera rock està basada en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d’acord a l’evangeli de Sant Joan, començant per la preparació de Jesús i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, i acabant en la Crucifixió de Jesús.

 

Donallop

Avui a les 21h el Circ Bover acull baix de la seva carpa un dels duets més coneguts pels sineuers i, també, arreu de Mallorca. Tot i que ara feia uns mesos que no trepitjaven la vila la primera, els Donallop són habituals de Sineu –especialment de l’Écafè– i de l’OCB (varen actuar, per exemple, en la darrera gala dels premis 31 de Desembre). Teniu més info aquí (feu clic).

 

Tasts gastronòmics

Avui a les 20:00h la sala de batles de la Biblioteca Municipal acull la segona tongada de tasts. Els tasts gastronòmics d’enguany varen començar el mes passat, amb una degustació de cafès i una de licor de camamil.la. Aquest mes continuen amb una degustació d’oli d’oliva verge i de vi de la terra. L’Oli de Jornets s’elabora des del 1998 a Jornets, un llogaret del municipi de Sencelles. El Vi de son Bordils es fa en una finca situada entre Sineu i Inca i es dedica a la producció des del segle XV. Teniu més info aquí (feu clic).

 

Concerts

Manel Martínez (actua demà a l'Écafè) potser encara serà recordat per alguns sineuers que estudiaren a l'Institut Berenguer d'Anoia d'Inca, ara fa devers 25 anys.

Manel Martínez (actua demà a l’Écafè) potser encara serà recordat per alguns sineuers que estudiaren a l’Institut Berenguer d’Anoia d’Inca, ara fa devers 25 anys.

Avui divendres, l’Écafè, fidel a la seva sempre interessant oferta musical, ofereix l’actuació d’un duet de saxo i guitarra (Cesc Montané i Guillem Fullana), mentre demà convida a Le Frankenzine.

Le Frankenzine és com es fa dir ara Manel Martínez (ex de The Frankenbooties i els Zinedines). A Manel possiblement molts sineuers dels que ara teniu més de 35 anys el recordareu del temps de l’institut Berenguer d’Anoia, a Inca, on amb Xisco Capó (que, per cert, ara festeja per Sineu) i altres outsiders del moment, volien revolucionar el panorama musical del centre. D’això en fa 25 anys!

Per altra banda, avui els Donallop, en acabar del Circ Bover (vegeu més amunt), també actuaran a Vi-és Copes en un nou format DJ set.

 

Els cartells

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: