Jornada rodona per als equips del C.E Sineu

ce sineu-1Després de la jornada de vaga feta pel futbol amateur i base de les Illes, aquest passat cap de setmana els equips de Sineu varen donar una lliçó de bon futbol i la cosa no va poder anar millor. Guanyaren els respectius partits en totes les categories. Tenint en compte que el més important del futbol base és la formació dels nins i nines, en tots els aspectes, i també saber fer feina en equip, sempre suposa una recompensa el fet que això doni els seus fruits a través dels resultats dels partits que disputen cada cap de setmana.

Així, els de Primera Regional es posaren líders, aprofitant l’ensopegada dels dos equips que li anaven al davant, el Xilvar i Soledat At. També cal destacar els Cadets, que ja duen 11 punts d’avantatge i un partir menys respecte al segon classificat. Els Benjamins, aquesta jornada, els va tocar descansar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: