Atenció: els falsos operaris d’ENDESA tornen a ca vostra!

??????????????????Atenció, sembla que avui dijous podrien tornar passejar-se per Sineu falsos operaris d’ENDESA, que ja actuaren a mitjan mes passat. Segons els testimonis, “volten pel carrer, toquen a la porta de les cases, i es presenten dient que us ofereixen una rebaixa en el rebut de la llum”. Díngola va poder saber, fa dues setmanes, del modus operandi: van en parella (un d’ells, el que es presenta, xerra en mallorquí) i, mentre un us distreu (demanant que aneu a baixar el diferencial i altres maniobres distractòries), l’altre té via lliure per remolcar. S’ha de tenir en compte que tenen especial predilecció per cases habitades per persones majors.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: