Més d’un centenar de nins celebren la diada de bàsquet

El marcador continua espatllat.

El marcador continua espatllat.

Més d’un centenar de nins i nines de Sineu i d’altres pobles de Mallorca es van concentrar ahir dissabte al pavelló de Sineu, on es va celebrar una diada de bàsquet, esport que, en els darrers anys ha agafat força al nostre poble, gràcies a la dedicació d’uns aficionats que, lluny de llançar-se a l’aventura, han treballat amb compromís, dedicant-hi molt de temps i amb una bona planificació.

Des del club lamenten no poder disposar, en condicions, del marcador electrònic que hi ha al pavelló, el qual és necessari pels partits federats que juguen; ja fa més de 8 mesos que té deficiències i els responsables de les instal·lacions n’estan al corrent però, de moment, no hi han posat remei. Ahir també s’esperava, des del club, major presència del consistori a l’esdeveniment.

 

El Club

Fa quatre anys que es va iniciar aquest projecte amb una Escoleta de Bàsquet. Però fou al maig de 2013 quan es va constituir el Club Bàsquet Sineu. Ja fa un bon grapat d’anys que hi va haver un equip femení sènior que jugava partits de competició. Ara, algunes d’aquelles jugadores són entrenadores, com na Joana Serra i na Xisca Fuster.

Imatge de la diada de bàsquet d'ahir, celebrada en el pavelló.

Imatge de la diada de bàsquet d’ahir, celebrada en el pavelló.

El club compta amb una escoleta amb nins i nines de 4 a 9 anys, un equip premini mixt (8 i 9 anys), un equip mini masculí i un equip mini femení (ambdós amb nins i nines de 10 i 11 anys). S’està preparant, també, un equip infantil femení de 8 nines entre 12 i 13 anys. En total, uns 70 nines i nins. Els de l’escoleta fan una diada mensual de bàsquet a diferents pobles i la resta disputa partits cada cap de setmana.

El club té 9 entrenadores i entrenadors. El seu president és David Cànoves i la resta de la directiva la componen Miquel Ramis Alandete, José Manuel García, Xisca Fuster Ferriol i Biel Fuster Alomar.

 

+info: pàgina web del club (fes clic)

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: