Francesc Jaume es fa amb l’Open de s’Arenal

277e50f3a2e0c8273f432b0ff6e575a9El Club de Tennis de Sineu no atura de arreplegar èxits. Aquest passat diumenge Francesc Jaume va fer-se amb l’Open Low Cost de s’Arenal, en la categoria d’aleví masculí. El sineuer s’havia imposat en els quarts de final per 6-1 i 6-1, i després en les semifinals per 6-0 i 6-4. Finalment també guanyà la final per 7-6, 3-6 i 6-2.

L’entrenadora, Rebecca Mellor, assegura que l’escola municipal de Sineu té més mèrit que la majoria de clubs mallorquins: “som una escola amb nens entrenant més poques hores que en qualsevol club d’elit, sense preparadors físics, ni nutricionistes, ni psicòlegs…ni grans instal·lacions…  i així i tot anem guanyant molt regularment i fent-nos un lloc”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: