Els cadets de futbol ja són campions, amb uns números de rècord

Els jugadors de Jaume Calafat, del grup E de la lliga de cadets de 2a regional, s’han fet amb la primera posició a quatre partits d’acabar la temporada. Els seus números són, com veieu, espectaculars.

Els jugadors de Jaume Calafat, del grup E de la lliga de cadets de 2a regional, s’han fet amb la primera posició a quatre partits d’acabar la temporada. Els seus números són, com veieu, espectaculars.

Tot i que encara queden quatre jornades per a disputar-se, ahir, dimecres, els cadets de Sineu certificaren la primera posició del seu grup guanyant 0-5 dins el camp del Gènova. I és que el segon classificat, l’Algaida, es troba a 11 punts del Sineu i només li queden tres partits, ja que en una de les jornades que queden, descansa.

Els números dels cadets són de rècord; 22 partits disputats amb 22 victòries; 128 gols a favor i només 16 en contra; els dos màxims golejadors del grup on juguen són del CE Sineu: Adrian Rodríguez amb 35 gols i Domingo A. Blesa amb 32 gols.

Ahir vespre podíem escoltar pel poble els crits de campions!! campions!!. Enhorabona a tots els cadets i al C.E. Sineu.

(del text: Miquel Gelabert; del gràfic: Miquel Puiggròs)

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: