El partit nou de Pere Joan Jaume ja té nom i logo

LONA SINEU 2

Ahir vespre els promotors de la nova agrupació electoral promoguda per un sector del PP varen decidir en una reunió el nom de la nova agrupació, Sineu s’ho mereix. Avui s’ha donat a conèixer el nou logo, que representa un gran Sol fet amb la lletra S de Sineu, amb tons taronja i grocs, i amb l’skyline del poble de fons.

 

Hi haurà cinc partits

De moment, cinc seran els partits que concorreran a les eleccions municipals de Sineu: el PP (amb Tomeu Mulet de cap de llista), Gent per Sineu (amb Miquel Gelabert Font), el PI (amb Pep Oliver Pavarotti), el PSOE (amb José Manuel García) i, ara ja confirmat, Sineu s’ho mereix (amb Pere Joan Jaume, actual batle). Només Gent per Sineu ha donat a conèixer la llista definitiva i té el programa de govern gairebé llest.

 

La baixa del president de la junta local no afecta la campanya

Pedro Álvarez és el coordinador de campanya del PP a Sineu.

Pedro Álvarez és el coordinador de campanya del PP a Sineu.

Ara la junta local del PP haurà de convocar una propera reunió per reestructurar l’organigrama del partit a Sineu. Tanmateix, la campanya electoral que començarà en unes setmanes no es veurà afectada pel buit en la presidència del partit, segons ha manifestat a Díngola Pedro Àlvarez, coordinador de la campanya electoral a Sineu per aquestes properes eleccions. Álvarez, que també és secretari autonòmic de Noves Generacions, ha manifestat que en una junta del passat mes de febrer ja s’havia anomenat un equip de campanya encarregat de tramitar la confecció de la candidatura electoral i la recopilació de les propostes dels militants.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: