Rebombori per la substitució del coordinador esportiu del C.E. Sineu

A l'esquerra, Xisco 'Fuli', destituït ahir.

A l’esquerra, Xisco ‘Fuli’, destituït ahir.

Sorpresa i rebombori és el que ha causat la notícia de la destitució fulminant de Fuli dins el món del futbol sineuer. Xisco Gelabert, Fuli, fins ara coordinador esportiu del CE Sineu, càrrec que ocupava des de feia sis temporades, ha estat substituït sobtadament i per una decisió presa pel president del club, Antoni Sastre.

Fa temps que Xisco Gelabert havia fet saber al club que aquesta seria la seva darrera temporada com a coordinador. El coordinador havia avisat amb antelació perquè el club tingués prou marge de temps per cercar una persona adequada que el pogués substituir per a  la propera temporada, en un dels càrrecs més importants i de responsabilitat del club. Gelabert s’havia posat a disposició del club per ajudar a aquest procés. De fet, recentment Xisco havia recordat de nou al president que era necessari començar els tràmits de la seva substitució, perquè el nou coordinador pogués planificar la propera temporada i també perquè ell li pogués ajudar a posar-se al dia en aquesta tasca.

Tot s’ha precipitat en un dia. Ahir migdia (dimarts) el president va informar Gelabert que ja havia trobat una persona per ocupar el càrrec de nou coordinador per la propera temporada. Tanmateix, segons Gelabert, res feia pensar que el nou coordinador començàs a exercir ahir mateix. Però a la tarda, Xisco va saber que el nou coordinador ja exercia el seu càrrec. Aleshores el president li va confirmar que des de ahir el club tenia nou coordinador.

Tot sembla indicar que les formes del canvi de coordinador no han estat les més adequades.

Per altra banda, hem pogut saber que ja no hi ha pràcticament reunions de la junta directiva, i per tant, decisions com aquesta no es poden prendre per part de la junta i és el president qui les pren unilateralment.

El president, Antoni Sastre,  es mostra sorprès pel rebombori que ha generat aquesta decisió ja que ens ha declarat que, en la reunió mantinguda ahir migdia amb Xisco, havia quedat clar que la seva substitució era des d’ahir mateix. Per això, diu el president, per a la tarda i via whatsapp,  va convocar als entrenadors de les diferents categories del club per informar-los del canvi de coordinador.

El nou coordinador esportiu és Nacho Matas Córdoba. Xisco Gelabert segueix, de moment, com entrenador dels juvenils.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: