Una dotzena de sineuers posaran a prova dissabte la seva resistència física i mental

ultra

Miquel Buades serà un dels participants de la prova atlètica més feixuga de l'any. (foto: Macià Puiggròs).

Miquel Buades serà un dels participants de la prova atlètica més feixuga de l’any. (foto: Macià Puiggròs).

Tot i que amb algunes baixes respecte a les previsions inicials i, potser, algun no inscrit que hi participarà extraoficialment, un grup gens menyspreable d’atletes de S’Esclat Club de Sineu tornaran participar enguany en l’edició de ‘sa travessa’.

Aquest dissabte té lloc la que és, amb tota seguretat, la prova atlètica més dura de les que es celebren a les Illes Balears. L’UltraTrail Serra de Tramuntana travessa tota la serralada a través de pobles de muntanya com Estellencs, Banyalbufar, Valldemossa, Deià i Sòller i llocs emblemàtics com el Camí de s’Arxiduc o el Barranc de Biniaraix, tot seguint la ruta de la pedra en sec, fent més d’un centenar de quilòmetres corrent a peu.

Sebastià Gayà i Miquel Buades, i possiblement Carles Ramis (que és dubte en recuperar-se d’una lesió), participaran en la prova grossa, la de 112 quilòmetres, que uneix Andratx i Pollença a través del més majestuós paisatge natural de la illa. Joan Ferriol Pineta, Miquel Mas, Miquel Àngel Gual i, per ventura, Pere Joan Mestre Sarrier, faran la prova de 67 quilòmetres, que surt de Valldemossa. Finalment, Pep Lluís Tugores Veiga, Pep Serra i Vicenç Picó faran prova de 46 quilòmetres, un poc més llarga que una marató, però molt més dura pel tipus de terreny i les pendents.

 

Notícies relacionades:

Quins sineuers s’esclataran els 18 i 19 d’abril travessant sa Serra?

T’ho mereixies, Pere Pau. Enhorabona!

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: